Urmărește-ne în Social Media

pop

Direcția 5 Simfonic

Poster eveniment Direcția 5 Simfonic

Pe 19 mai, Direcția 5 va susține un concert simfonic de neuitat la Sala Palatului din București. Fanii trupei vor avea șansa să asculte live cele mai iubite piese marca Direcția 5 într-un concert simfonic extraordinar, alături de o orchestră alcătuită din 40 de muzicieni.

Bilete concert Direcția 5 Simfonic la Sala Palatului

  • VIP - 229,42 lei
  • Categoria 1 - 198 lei
  • Categoria 2 - 166,57 lei
  • Categoria 3 - 135,14 lei
  • Categoria 4 - 93,24 lei
  • Categoria 5 - 61,81 lei

Trupa a cărei poveste a început în 1991 se mândrește astăzi cu peste 40 de materiale de studio, compilații, albume live. Hituri precum "Povestea noastră", "O fată ca ea", "Am nevoie de tine", "Dacă ai ști" sau "La mulți ani" sunt printre cele mai fredonate piese. Membrii trupei Direcția 5 reușesc mereu să se reinventeze și să rămână fresh cu fiecare album pe care îl creează.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 mai 2023. Ref #153067

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.