Urmărește-ne în Social Media

pop

Direcția 5: Lumea de mai multe ori

Poster eveniment Direcția 5: Lumea de mai multe ori

Pe 3 noiembrie, Direcția 5 revine la Sala Palatului cu un nou concert intitulat "Lumea de mai multe ori". Ești invitat să asculți cele mai îndrăgite piese ale trupei, interpretate live.

Bilete concert Direcția 5 la Sala Palatului

  • Categoria A - 150 lei
  • Categoria B - 110 lei
  • Categoria C - 90 lei
  • Categoria D - 70 lei

"Lumea de mai multe ori, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut" - Direcția 5.

Direcția 5 a lansat primul album din carieră în 1991, iar de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical vast face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 octombrie 2021. Ref #142464

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.