Urmărește-ne în Social Media

pop

Direcția 5 - Senzitiv

Poster eveniment Direcția 5 - Senzitiv

Pe 6 martie 2024, Direcția 5 va susține un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Evenimentul face parte din turneul de promovare a viitorului album - "Senzitiv". Trupa va cânta piese deja cunoscute, dar și cântece de pe discul "Senzitiv".

Bilete concert Direcția 5 la Oradea

  • Categoria 1 - 140 lei
  • Categoria 2 - 120 lei

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească - Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 octombrie 2023. Ref #156510

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.