Urmărește-ne în Social Media

pop

Direcția 5

Poster eveniment Direcția 5

Direcția 5 revine pe scena din Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 6 ianuarie 2022. Evenimentul va respecta normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Direcția 5 la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 154 lei - sold out
  • Acces General (loc la masă în sală) - 114 lei

Reguli de acces:

  • Evenimentul va avea loc exclusiv pentru fanii vaccinați sau trecuți prin boală (în urmă cu maxim 180 de zile).
  • De asemenea, organizatorii vă recomandă să respectați normele în vigoare și să vă prezentați cu certificatul verde la acces.
  • Obligația de a prezenta dovezi medicale nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

Una dintre cele mai îndragite trupe cu o istorie de aproape 3 decenii, te aşteaptă cu "O fată ca ea", "Dacă ai şti", "Eşti stilul meu," "Îţi mulţumesc", "Am nevoie de tine" şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta.

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România încă din "91. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada "Superstar" (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele "Ambiental" (2006), "Emoţie" (2009) şi "Romantic"(2010), "Muzică, flori și poezie" (2019) Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 ianuarie 2022. Ref #143761

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.