Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO

Directia 5 la Arenele Romane

Raportează erori Data: joi, 24 septembrie 2020Ora de incepere: 21:00 Loc:
Arenele Romane,
București
Organizator: BestMusic Live Concerts Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Directia 5 va concerta în aer liber la Arenele Romane pe 24 septembrie 2020, de la ora 21:00. Evenimentul va respecta restricțiile în vigoare privind limitarea răspândirii bolii COVID-19. Astfel, numărul de participanți va fi limitat la 500, aceștia trebuie să poarte mască, rândurile de scaune vor fi distanțate la 2 metri, 3 locuri stânga/dreapta fiind de asemenea blocate la plasarea unei comenzi online.

Bilete concert Direcția 5 la Arenele Romane

Organizatorul pune în vânzare doar 500 de bilete, iar dintre acestea primele 50 de bilete vor beneficia de o ofertă earlybird (prețul mai mic din paranteză).

  • VIP - 124,66 lei
  • Categoria A - 103,71 lei
  • Categoria B - 82,76 lei

Se pot cumpăra maxim 4 bilete. La achiziționarea a 3 bilete, cumpărătorul va beneficia de un discount de 20%.

Platforma de bilete blochează automat 3 locuri stânga/dreapta atunci când se înregistrează o comandă pentru păstrarea distanțării sociale.

Info Acces Concert Direcția 5 la Arenele Romane

  • Accesul se face începând cu ora 20:00 pe 5 culoare.
  • Spectatorii sunt rugați să păstreze distanta în momentul accesului și să respecte normele sanitare in vigoare.
  • Rândurile de scaune sunt puse în locație la distanța de 2 metri.
  • Spectatorii trebuie să vină cu masca de protecție de acasă. Accesul fără masca de protecție este interzis. 

Activitatea recentă a trupei Direcția 5

Anul acesta, din cauza pandemiei COVID-19, trupa Direcția 5 a fost nevoită să amâne în noiembrie turneul național "Povestea noastră", plănuit inițial în primăvară.

Trupa a lansat patru piese de pe viitorul album ce va fi lansat în luna noiembrie: "Vine o vreme", "Tu ești", "Fii cum ești tu" și "Vreau acasă".

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Direcția 5

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE