Urmărește-ne în Social Media

rock

Dimitri’s Bats

Poster eveniment Dimitri’s BatsPoster eveniment Dimitri’s Bats │ FOTO: Artwork: Mircea Popescu

Dimitri's Bats revine la Expirat cu un concert ce va avea loc pe 14 septembrie 2022. Evenimentul face parte din seria de concerte Backyard Season, ce aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară.

Bilete concert Dimitri's Bats la Expirat

  • Acces General - 40 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Dimitri's Bats cântă indie cu influențe electro-pop. Trupa are o abordare eclectică ce se potrivește perfect atât live pe scene de festival sau de club cât și pe dancefloor în nopți târzii. In 2021 Dimitri's Bats au lansat două single-uri noi "Titanic" și "She", au filmat o sesiune live pentru platforma online de concerte Overground Showroom, au cântat pe scena principală a festivalului Summer Well, în deschiderea trupei Balthazar și au fost printre headlinerii MMB Showcase Festival.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 august 2022. Ref #149116

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.