Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Dimitri's Bats

Poster eveniment Dimitri\'s Bats

Dimitri's Bats revine în Expirat cu un concert ce va avea loc pe 14 noiembrie. În cadrul evenimentului, trupa va lansa single-ul "Take It All".

Bilete concert Dimitri's Bats la Expirat

  • Earlybird - 40 lei
  • Presale - 50 lei
  • La intrare - 60 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

**Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Dimitri's Bats este o trupă indie-pop înființată în București în 2017, EP-ul de debut, "Mess", fiind lansat la sfârșitul anului 2018. Primul single, "Cold", a fost selectat ca unul dintre cele mai bune 10 cântece românești ale anului de către Radio Guerrilla.

Cel de-al doilea EP, "Monobloc", a fost lansat la începutul acestui an și promovat printr-un turneu național. "Get Your Fix", "Casablanca" și "Timeout" sunt câteva dintre single-urile de pe EP care au fost lansate cu videoclip.

Dimitri's Bats a cântat la numeroase festivaluri precum Summer Well, Electric Castle, Catedral Festival, Living Rock Tuzla, Tallinn Music Week (Estonia), Juwenalia PW (Polonia), au fost headlineri în cadrul showcase-ului Mastering the Music Business și au deschis pentru artiști precum The 1975, Son Lux și Daria Zawiałow, una dintre cele mai cunoscute artiste poloneze.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 noiembrie 2023. Ref #156745

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.