Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Diary Of Dreams la The Silver Church

Diary Of Dreams Raportează erori Data: miercuri, 29 februarie 2012Ora de incepere: 22:00 Loc:
The Silver Church,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Diary of Dreams, live la The Silver ChurchDiary Of Dreams va concerta pe 29 februarie 2012 în clubul Silver Church din Bucureşti.

Proiectul Diary Of Dreams a luat naştere la sfârşitul anilor ‘80 la iniţiativa lui Adrian Hates și a debutat discografic în 1994 cu albumul Cholymelan. În următorii ani au fost lansate alte 13 materiale de studio via Accession Records, casa de discuri înfiinţată de Hates. Ultimul album al trupei Ego: X beneficiază de promovare printr-un turneu ce va aduce Diary Of Dreams şi la Bucureşti în ultima zi a lunii februarie.

În deschiderea evenimentului va cânta formaţia Tiarra, iar after-party-ul va fi asigurat de Lux Noctis și DJane Grace.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, biletoo.ro şi www.MyTicket.ro şi din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Adevărul, Diverta, Flanco, Unirea, Muzica la următoarele prețuri:

- 50 lei în avans
- 70 lei la intrare

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE