Urmărește-ne în Social Media

world music, pop

Despina Vandi

Poster eveniment Despina Vandi

Despina Vandi, una dintre cele mai apreciate și mai remarcabile voci ale Greciei, va susține un concert la Sala Palatului, pe 6 decembrie. Artista se întoarce în România după nouă ani, pentru a hipnotiza publicul pe ritmuri de pop cu influențe puternice din muzica tradițională grecească.

Bilete concert Despina Vandi la Sala Palatului

  • VIP - 407, 52 lei
  • Categoria 1 - 355,14 lei
  • Categoria 2 - 302,76 lei
  • Categoria 3 - 208,47 lei
  • Categoria 4 - 145,62 lei

Despina Vandi a devenit rapid cunoscută după ce a atras atenția renumitului cântăreț grec Vassilis Karras, care i-a oferit șansa de a cânta cu el seară de seară în clubul său din Salonic. Vandi a obținut, la scurt timp după, primul ei contract de înregistrare.

"Smile At Me", albumul ei de debut, a fost lansat în 1994 de Minos-EMI. Succesul celui de-al doilea album, "It's You I'm Waiting For", a marcat un punct de cotitură pentru Vandi și i-a consolidat statutul de simbol al muzicii pop. Albumul conținea mai multe piese care au devenit, ulterior, single-uri de succes, contribuind astfel la stabilirea unei reputații solide și a unui număr considerabil de fani.

Vandi și-a unit forțele cu renumitul compozitor și producător grec Phoebus în 1997. Rezultatul a fost "Ten Commandments", cel de-al treilea album de studio al ei, care a ajuns extrem de rapid la statutul de platină.

Vandi și Phoebus au lansat albumul "Gia" în 2001, după ce au semnat cu Heaven Music. În decurs de două săptămâni, albumului i-au fost acordate 5 certificate de platină în Grecia și 4 în Cipru, iar Vandi a câștigat premiul World Music Award 2002 pentru cel mai bine vândut artist grec.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 noiembrie 2022. Ref #151236

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.