Urmărește-ne în Social Media

rock

Delta Pe Obraz

Poster eveniment Delta Pe Obraz

Delta Pe Obraz va susține un concert la Pub & Restaurant Casa Luca din Rădăuți pe 3 martie 2024. Evenimentul face parte din turneul de promovare a albumului de debut al trupei, "RITM COLOR".

Bilete concert Delta Pe Obraz la Rădăuți

  • Earlybird - 25 lei
  • Presale - 30 lei
  • Acces general - 40 lei
  • Studenți/elevi la intrare cu legitimația/carnetul de elev - 30 lei

Acces gratuit:

  • Persoanele cu dizabilități la intrare cu dovada dizabilității.
  • Copiii sub 12 ani însoțiți de un adult cu bilet.

"<<RITM COLOR>> este despre pulsația ta interioară căreia, doar tu îi poți da culoare. E despre revenirea la sine prin dezvoltare și acceptare. Nu trebuie să fii ideal, dar trebuie să fii tu.

<<RITM COLOR>> nu-ți oferă soluții, îți oferă opțiunea de a răscoli în tine frica. Frica de a te privi cu sinceritate și de a te recunoaște. Anulează canoanele, luptă cu ele pentru libertatea ta. Întreabă-te dacă vrei să fii liber și cât te-ar costa".

Pentru Delta Pe Obraz, albumul este un studiu asupra propriei identități. Discul conține atât elemente din copilăria trupei, cu motivele unui rock classic alternativ, cât și elemente care pun temelia unei tranziții în lumea sunetelor electronice. Fiind primul album, s-a mizat pe calitate și nu pe cantitate. Materialul are o dramaturgie bine construită, astfel încât fiecare piesă să devină continuarea precedentei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 februarie 2024. Ref #157855

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.