Urmărește-ne în Social Media

rap

Deliric x Silent Strike

Poster eveniment Deliric x Silent Strike

Pe 17 iulie, ești așteptat la FORM Beach ft. Goblin la un show marca Deliric X Silent Strike.

Bilete concert Deliric x Silent Strike la FORM Beach ft. Goblin

  • Acces General - 31, 79 lei

Reguli de acces:

  • Prezentarea certificatului de vaccinare sau a unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen (nu mai vechi de 24 de ore) este esențială pentru a avea acces în locație.
  • În ziua evenimentului te poți testa la orice centru Complet Medical, inclusiv la cel dedicat din zona evenimentului, la prețul de 30 de lei.
  • Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

După mai bine de 14 ani de la primul release și doar trei de la lansarea primului material împreună, Deliric și Silent Strike anunțau în 2019 apariția celei de-a doua colaborări sub forma unui album, care-l va continua în stil și expresie pe primul.

Dacă la primul album (2016), vestea lansării a plecat ca o simplă leapșă între cei doi artiști, la cel de-al doilea, teaser-ul a fost o serie de fotografii alb-negru cu zâmbete false, ușor dramatizate, care au fost ulterior share-uite pe rețelele sociale de un număr mare de oameni din industria muzicală românească și nu numai.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iulie 2021. Ref #140891

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.