Urmărește-ne în Social Media

rap

Deliric X Silent Strike

Poster eveniment Deliric X Silent Strike

Pe 28 septembrie 2019, la Arenele Romane din București, Deliric și Silent Strike se întorc pentru lansarea celui de-al doilea album împreună: "Deliric X Silent Strike II".

Program concert Deliric X Silent Strike la Arenele Romane

 • 19:00 - Deschiderea porților
 • 20:00 - Dj Nasa - Warm Up cu rep ca snap
 • 21:00 - PORCT TV presents Urbanist Session Young Bloods Motherfucker: Amuly, Cojo, Exile, Frank, Oscar, Perry Pete, Vlad Flueraru
 • 22:00 - Deliric X Silent Strike - Show mega show
 • 23:30 - Dj Chill Will - After Party

Reguli de acces:

 • Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 20:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.
 • La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.
 • Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Este INTERZIS accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele ( în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Categorii de bilete și brățări:

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.
 • Accesul în zona de Categoria A se face pe baza brățării primită la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces și în zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.

Jetoane

 • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
 • Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă.
 • Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

Bilete concert Deliric X Silent Strike

Sale (până pe 28 septembrie)

 • Categoria A - 109 lei - SOLD OUT
 • Categoria B - 65 lei
 • Supliment Meet & Greet (valabil doar cu bilet deja cumpărat. Include întâlnire cu artiștii și o borsetă PORC) - 250 lei

La acces

 • Categoria A - 120 lei
 • Categoria B - 80 lei

După mai bine de 14 ani de la primul release și doar trei de la lansarea primului material împreună, Deliric și Silent Strike anunță apariția celei de-a doua colaborări sub forma unui album, care-l va continua în stil și expresie pe primul.

Dacă la primul album (2016), vestea lansării a plecat ca o simplă leapșă între cei doi artiști, la cel de-al doilea, teaser-ul a fost o serie de fotografii alb-negru cu zâmbete false, ușor dramatizate, care au fost ulterior share-uite pe rețelele sociale de un număr mare de oameni din industria muzicală românească și nu numai.

Acest teaser are la bază ideea de conștientizare a ceea ce se ascunde în spatele unor fotografii perfecte, a acestor vieți idealizate pe care cu toții le arătăm lumii întregi pe rețelele sociale. Mesajul #ZambimFals este biletul care ne permite includerea în cercurile de prieteni și în realitatea utopică în care trăim.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 septembrie 2019. Ref #125338

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.