Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

SOLD OUT - Delia - Welcome to Deliria

Poster eveniment SOLD OUT - Delia - Welcome to Deliria

Citește o recenzie despre eveniment

La cererea publicului, Delia va pregăti un show de excepţie pentru 2016 - "Welcome to Deliria" şi pe 3 aprilie 2016 la Sala Palatului, începând cu ora 20:30. Cântăreața anunțase anterior primul concert Welcome to Deliria, cel de pe 2 aprilie.

RECOMANDARE: Urmărește galeria de poze de la show-ul Welcome To Deliria

Bilete Concert Delia - Welcome To Deliria la Sala Palatului

  • Categoria I - 300 de lei
  • Categoria 2 - 190 de lei
  • Categoria 3 - 145 de lei
  • Categoria 4 - 120 de lei
  • Categoria 5 - 90 de lei
  • Categoria 6- 70 de lei

Anul 2015 a fost clar anul Delia. "Pe aripi de vânt" a fost prima piesa care a staţionat 21 de saptamani no 1 în Media Forest, iar "Cum ne noi" alături de Carla's Dreams a depăşit recordori inimaginabile. A fost prima piesa în limba română care a depăşit 10 milioane de vizualizări pe youtube în mai puţin de o lună şi a fost declarată de curând cea mai vizualizată din România în acest an, cu peste 33 de milioane de vizualizări. "Da, mamă" a fost piesă care a schimbat industria muzicală, fiind considerată cea mai îndrăzneaţă piesă din ultimii ani şi a generat aproape 29 de milioane de vizualizări în doar 5 luni de la apariţie.

Cu asa cifre în spate, comparabile doar cu artiştii internaţionali, Delia pregăteşte următorul show la Sala Palatului. După un sold out în 2015, artista vă pregăteşte intrarea în lumea ei. Pentru o seară plină de imaginaţie, muzică, surprize şi invitați neașteptați, Welcome to Deliria!

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 aprilie 2016. Ref #87165

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.