Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Delia & Otherside

Afiş Delia şi The Other Side Concert Hard Rock Cafe 2015

UPDATE! Datorită evenimentelor nefericite din ultima perioadă, show-ul a fost reprogramat pentru 21 decembrie 2015, de la ora 21:30.

Delia şi band-ul său vă aşteaptă la un concert electrizant pe 13 noiembrie, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22:30. Chiar dacă e 13, e zi norocoasă pentru că invitaţii speciali ai serii vor fi Otherside, o trupă tânără de downtempo / neosoul care vor cânta în deschiderea show-ului Deliei pentru 30 de minute.

Carismatică și elegantă, Delia cucerește inimile noastre încă din copilarie cu hituri precum “Haide vino înapoi”, “Nu vreau să te pierd” sau “Nu e vina mea” de pe vremea când făcea partea din N&D.

După lansarea solo din 2003, colaborează cu o mare parte parte dintre artiștii în vogă ai momentului printre care Direcția 5 sau Smiley.  Odată cu lansarea hitului “Dale”, aceasta cunoaste și succesul internațional cariera ei fiind recunoscută mondial și cu ajutorul piesei “Omadeo”. Solista reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei 23 de milioane de vizualizări pe YouTube, cel mai recent single al Deliei – „Da, mamă,” a depăşit deja 13 milioane de vizualizări şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

Bilete concert Delia & Otherside la Hard Rock Cafe

  • VIP (cu loc la masă în faţa scenei) - 60 de lei
  • Acces General (loc în picioare) - 40 de lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 noiembrie 2015. Ref #84221

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.