Urmărește-ne în Social Media

pop

Delia - Cum Era

Poster eveniment Delia - Cum Era

După ce concertul drive in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului și a locației, mutând tot conceptul în oaza de verdeață din mijlocul orașului, la Verde Stop Arena din București. Artista va susține un mega eveniment "Cum Era" pe 5, 6 și 7 iunie. Invitații surpriză ai evenimentului sunt Nane și Macanache.

Bilete concert Delia "Cum Era" la Romexpo

  • 990 lei - Ultra VIP / Cerc (pachetul conține și un surprise ULTRA VIP gift din partea Deliei. În fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 490 lei - VIP / Cerc (pachetul conține și un surprise VIP gift din partea Deliei. În fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 290 lei - Acces General / Cerc (În fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)

Evenimentul va fi organizat respectând toate normele impuse de autorități în această perioadă.

Program:

  • 18:00 - Acces public
  • 20:00 - Dj Set
  • 21:00 - Delia

Așadar, pe 5, 6 și 7 iunie, începând cu ora 20:00, Delia își așteaptă fanii în mijlocul naturii, alături de invitați și multe surprize plăcute în primul show al verii. Accesul se face începând cu ora 18:00.

"Sunt vremuri atipice și ne place să ne adaptăm", a spus Delia, mărturisind că a simțit permanent lipsa scenei, dorul de muzică și, mai ales, apropierea de public.

Delia reușește să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Prin cele patru albume ale sale, cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum "Cum ne noi", "Da, mama", "Gura ta", "Atât de trist", "Ce are ea", "Unde dragoste nu e", "Acadele", "Rămâi cu bine", "Pe aripi de vânt" și continuă să surprindă prin colaborări cu artiști consacrați precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla's Dreams, Deepcentral sau The Motans.

RECOMANDARE: Sala Palatului a devenit "Acadelia", un spațiu magic și colorat în care Delia a transmis publicului bucuria copilăriei - POZE

Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 iunie 2020. Ref #133407

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.