Urmărește-ne în Social Media

pop

Delia - Mulțumesc, iubită mamă!

Poster eveniment Delia - Mulțumesc, iubită mamă!

Pe 8 martie, Delia vine la Fratelli Studios cu show-ul "Mulțumesc, iubită mamă!". Vino să asculți live cele mai apreciate piese ale artistei.

Bilete concert Delia - Mulțumesc, iubită mamă!

  • Acces General (loc la masă, în sală) - 199 lei
  • Fără loc (în fața scenei) - 109 lei

Delia reușește să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Artista va cânta piese celebre ca "Pe aripi de vânt", "Acadele", "Da, mama", "Ce are ea", "Cine m-a făcut om mare", "Rămâi cu bine", "Dragoste cu Dinți" sau "Să-mi cânți".

Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 februarie 2023. Ref #152402

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.