Urmărește-ne în Social Media

pop

Delia - concert Drive In

Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020 │ FOTO: Delia www.facebook.com

UPDATE: Concertul Drive In al Deliei a fost amânat! Pe pagina de Facebook a evenimentului a fost publicat următorul mesaj:

"Conform noilor reglementări aprobate de Parlament în cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevăd interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiți să amânăm evenimentul Delia Drive-In din ‪data de 31 mai 2020‬ la o data pe care o vom stabili ulterior în funcție de cum va fi posibil din punct de vedere legal. Speranța noastră este ca relaxarea măsurilor să se întâmple începând cu ‪1 iunie‬, așa cum au anunțat guvernanții in ultimele zile.

Echipa lucrează în continuare la acest proiect și facem tot posibilul să oferim publicului o experiență inedită.

Toate biletele achiziționate pentru acest eveniment via ‪iabilet.ro‬ rămân valabile pentru noua data a evenimentului ce va fi comunicata de îndată ce va exista cadru legal de desfășurare.

În cazul în care nu credeți că puteți participa la acest eveniment, puteți intra pe www.iabilet.ro/retur pentru a returna biletele. Puteți alege să primiți contravaloarea biletelor sub forma de voucher valabil pe iaBilet.ro sau restituirea sumelor în contul din care s-a făcut plata".

Delia a anunțat primul concert Drive In din România, ce va avea loc la Romexpo, pe 31 mai, de la ora 20:00. Intitulat "Cum Era", show-ul face parte dintr-un turneu naţional, care ar putea duce experienţa concertelor Drive In şi în alte oraşe. Concertul va fi live, pe scenă, ca orice eveniment. Sunetul se va auzi pe sistemul audio din mașina personală via radio FM. Organizatorii vor asigura o vizibilitate cât mai bună prin prezența ecranelor video atât la scenă, cât și în zona în care vor staționa mașinile.

Bilete concert Delia - Drive In la Romexpo

 • Acces General / Masina - 290 lei
 • VIP/ Masina - 490 lei
  (pachetul conține și un cadou ULTRA VIP surpriză din partea Deliei)
 • Ultra Vip / Masina - 990 lei
  (pachetul conține și un cadou ULTRA VIP surpriză din partea Deliei - Organizatorii pun la dispozitie clientilor masina din clasa premium si sofer care sa ii ia de acasa si care sa ii duca inapoi)

Info și reguli acces:

 • Biletele puse în vânzare sunt per mașină.
 • În fiecare mașină sunt permise maxim 3 persoane.
 • Accesul cu camioane, dube, utilaje, autoutilitare sau alte vehicule este interzis.
 • Se vor servi băuturi alcoolice și nealcoolice la eveniment.

Program concert Delia - Drive In la Romexpo

 • 18:00 - începere acces
 • 18:00 - warm-up DJ
 • 20:00 - începerea concertului

Spectacolul este creat și pus în scenă de Delia Event, echipa care a realizat pana acum toate producțiile mari ale artistei de până acum: Deliria, Psihedelia, Acadelia sau Delia’s Winter Wonderland. "Cum era" este de altfel şi numele celei mai noi piese a artistei, lansată în aprilie în colaborare cu Nane. Este un track nostalgic, dar dansabil, cu elemente de trap.

"Mă bucur să pot anunța primul concert Drive-In din România, pe 31 mai la Romexpo. În această perioadă am simțit lipsa fanilor de la concerte și am așteptat momentul în care să ne putem reîntâlni.

Sunt nerăbdătoare să cânt live piesele mele și încerc să anticipez sentimentul pe care îl voi avea atunci când în loc de aplauze, cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri. Ne vedem pe 31 mai, la Romexpo, cu mașina din dotare", a declarat Delia.

Delia reușește să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Prin cele patru albume ale sale, cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum "Cum ne noi", "Da, mama", "Gura ta", "Atât de trist", "Ce are ea", "Unde dragoste nu e", "Acadele", "Rămâi cu bine", "Pe aripi de vânt" și continuă să surprindă prin colaborări cu artiști consacrați precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla's Dreams, Deepcentral sau The Motans.

RECOMANDARE: Sala Palatului a devenit "Acadelia", un spațiu magic și colorat în care Delia a transmis publicului bucuria copilăriei - POZE

Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 mai 2020. Ref #132949

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.