Urmărește-ne în Social Media

rock

Deck Sounds: The Boxer Rebellion | Velosonics

Poster eveniment Deck Sounds: The Boxer Rebellion | Velosonics
 • Data
  vineri, 7 noiembrie 2014
 • Ora de începere
  21:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Colectiv,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

Platforma Deck Sounds continua seria evenimentelor de club ce a debutat la inceputul acestui an cu un nou show live: The Boxer Rebellion. Originara din Marea Britanie, trupa alcatuita din Nathan Nicholson (voce, chitara, clape), Andrew Smith (chitara), Adam Harrison (bas) si Piers Hewitt (tobe) are la activ ani de experienta dobandita pe scenele londoneze, fiind astazi una dintre cele mai apreciate trupe indie britanice. Toamna aceasta, The Boxer Rebellion va concerta pe 7 noiembrie, in Colectiv, in cel de-al patrulea eveniment Deck prezentat de Beck’s. Deschiderea va fi făcută de trupa românească Velosonics - citește recenzia albumului de debut.

De-a lungul timpului, trupa The Boxer Rebellion a lansat un EP, patru albume de studio Exits (2005), Union (2009), The Cold Still (2011) si Promises (2013), si o compilatie intitulata: B-Sides & Rarities Collection, Vol. 1 & 2 (2012). Relatia cu un label pare sa nu fi fost cea mai buna varianta pentru The Boxer Rebellion care, dupa o scurta colaborare cu Universal Records, si-a luat destinul in propriile maini, lansand primul album debutul discografic in 2005. 

Citește interviul cu toboșarul The Boxer Rebellion acordat InfoMusic

Albumul Union, aparut patru ani mai tarziu, le-a adus un binemeritat loc in istoria muzicala recenta, fiind prima trupa independenta care a intrat in clasamentul Billboard Top 100 cu un material digital.Reusitele trupei au continuat sa se vada, in acelasi an Union fiind declarat de iTunes cel mai bun album de muzica alternativa al anului. Trupa a avut chiar si o aparitie speciala in filmul “Going the Distance” cu Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day si Jason Sudeikis, momentul lor fiind catalogat drept una dintre cele mai apreciate prestatii ale unei trupe intr-un film cinematografic. Debutul pe TV a avut loc in cadrul show-ului gazduit de David Letterman in 2011, in urma lansarii celui de-al treilea album, The Cold Still, realizat in colaborare cu producatorul Ethan Jones. In mai 2013 a aparut Promises, materialul cu numarul patru din CV-ul discografic al trupei, produs de aceasta data de Billy Bush. Albumul surprinde o noua dimensiune muzicala a trupei, mai studiata, mai matura, marcand o noua etapa in cariera celor patru membri.

Reguli de acces Deck Sounds: The Boxer Rebellion | Velosonics

Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 22:00, concertul trupei Velosonics fiind programat sa inceapa cu o jumatate de ora mai tarziu. The Boxer Rebellion va urca pe scena in jurul orei 23:30.

Biletele sunt disponibile la pretul de 50 lei in pre-sale, urmand ca in seara evenimentului acestea sa poata fi achizitionate in limita disponibilitatii si la intrarea in club, la pretul de 60 de lei.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 noiembrie 2014. Ref #73942

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.