Urmărește-ne în Social Media

rock

Dead Can Dance

Poster eveniment Dead Can Dance

Renumitul grup australian Dead Can Dance va cânta pe 16 mai 2022 la Arenele Romane din București, în aer liber. Primele 100 de bilete din fiecare categorie au preț special earlybird.

Bilete concert Dead Can Dance la Arenele Romane

  • Earlybird - 200 lei, 180 lei, 140 lei, 100 lei și 80 de lei (primele 100 de bilete din fiecare categorie) - sold out
  • Presale - 240 lei, 200 lei, 160 lei, 120 lei și 100 lei
  • La acces - 280 lei, 230 lei, 180 lei, 140 lei și 120 lei

*Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

**La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Dead Can Dance au anunțat că se reîntorc pe scenele din Europa în cadrul unui turneu ce se numește "Europa - 2022". Turneul îi va readuce pe Brendan Perry și pe Lisa Gerrard alături de formația lor în Europa, la trei ani după turneul european sold out din 2019, turneu care promova ultimul album de studio al formației, "Dionysus".

Dead Can Dance va interpreta piese de pe întreaga discografie lansată în decursul celor trei decenii de carieră, incluzând piese clasice de pe "The Serpent’s Egg", "Aion" sau "Into The Labyrinth".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 mai 2022. Ref #142138

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.