Urmărește-ne în Social Media

jazz

De Phazz

Poster eveniment De Phazz
 • Data
  marți, 15 noiembrie 2016
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Cinematografe
 • Loc
  CinemaPro,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

Trupa De Phazz revine la București într-un concert de promovare al noului album, „Prankster Bride”. Evenimentul va avea loc la Cinema Pro, pe data de 15 noiembrie 2016, începând cu ora 20:00.

Info: Decizia de relocare de la Sala Palatului vine ca urmare a gradului scăzut de ocupare a locurilor în sală. La Cinema Pro se menține aceeași configurație a sectoarelor raportată la vizibilitatea față de scenă.

Bilete Concert De Phazz la Sala Palatului

 • Categoria I - 250 lei
 • Categoria II - 200 lei
 • Categoria III - 150 lei
 • Categoria IV - 100 lei

În spatele numelui  stă producătorul Pit Baumgartner, iar printre membrii cu care lucrează permanent se numără Karl Frierson, Pat Appleton, Barbara Lahr, Otto Engelhard, Roy Randolph și Charity D. Sanders. Până în prezent, trupa a explorat multe genuri, de la club sound la aranjamente orchestrale pentru formule extinse, trip hop și jazz lounge. Orice e posibil pe cele 9 albume pe care trupa le-a lansat cu începere din 1997 încoace, de la chitară rock la vioară clasică, reggae sau dance hall. De Phazz e un nume de referință în lounge jazz, dar a răzbătut și în pop-ul mainstream cu antrenantul „The Mambo Craze”. Rafinamentul și melanjul de bun gust dintre nou și vechi au fost întotdeauna prioritare pentru trupă. Show-urile lor live sunt plăcere vizuală și audio în stare pură, combinând voci ispititoare cu cocktailuri video hand-made. Deși în mare parte muzica De Phazz e originală, grupul își bazează câteodată creațiile pe samples-uri din zilele de mult apuse ale Epocii de Aur a cluburilor de jazz. Hiturile „Hell Alright”, „Jazz Music” și „No Jive” sunt repere ale genului chill out și au fost preluate pe nenumărate compilații.

„Prankster Bride”, noul album De Phazz, este un mix de tonalități vocale interesante și de instrumente complexe. Noua apariție discografică este un tribut explicit adus vocilor feminine din trupă. Pat Appleton, care, alături de Karl Frierson, este apariția de bază din live-uri, deschide cutia Pandorei cu piesa ce dă titlul albumului, “Prankster Bride”, o călătorie agonizantă între miezul nopții și zorii zilei.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 noiembrie 2016. Ref #91912

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2022 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.