Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
The Australian Pink Floyd Show
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

De Phazz la CinemaPro

Data: marți, 15 noiembrie 2016Ora de incepere: 20:00 Locatie:
CinemaPro,
Bucuresti 48081
- Vezi adresa si harta
Acces: Bilete in avans / Telefon rezervari: n/a Organizator: Events

Trupa De Phazz revine la București într-un concert de promovare al noului album, „Prankster Bride”. Evenimentul va avea loc la Cinema Pro, pe data de 15 noiembrie 2016, începând cu ora 20:00.

Info: Decizia de relocare de la Sala Palatului vine ca urmare a gradului scăzut de ocupare a locurilor în sală. La Cinema Pro se menține aceeași configurație a sectoarelor raportată la vizibilitatea față de scenă.

Bilete Concert De Phazz la Sala Palatului

  • Categoria I - 250 lei
  • Categoria II - 200 lei
  • Categoria III - 150 lei
  • Categoria IV - 100 lei

În spatele numelui  stă producătorul Pit Baumgartner, iar printre membrii cu care lucrează permanent se numără Karl Frierson, Pat Appleton, Barbara Lahr, Otto Engelhard, Roy Randolph și Charity D. Sanders. Până în prezent, trupa a explorat multe genuri, de la club sound la aranjamente orchestrale pentru formule extinse, trip hop și jazz lounge. Orice e posibil pe cele 9 albume pe care trupa le-a lansat cu începere din 1997 încoace, de la chitară rock la vioară clasică, reggae sau dance hall. De Phazz e un nume de referință în lounge jazz, dar a răzbătut și în pop-ul mainstream cu antrenantul „The Mambo Craze”. Rafinamentul și melanjul de bun gust dintre nou și vechi au fost întotdeauna prioritare pentru trupă. Show-urile lor live sunt plăcere vizuală și audio în stare pură, combinând voci ispititoare cu cocktailuri video hand-made. Deși în mare parte muzica De Phazz e originală, grupul își bazează câteodată creațiile pe samples-uri din zilele de mult apuse ale Epocii de Aur a cluburilor de jazz. Hiturile „Hell Alright”, „Jazz Music” și „No Jive” sunt repere ale genului chill out și au fost preluate pe nenumărate compilații.

„Prankster Bride”, noul album De Phazz, este un mix de tonalități vocale interesante și de instrumente complexe. Noua apariție discografică este un tribut explicit adus vocilor feminine din trupă. Pat Appleton, care, alături de Karl Frierson, este apariția de bază din live-uri, deschide cutia Pandorei cu piesa ce dă titlul albumului, “Prankster Bride”, o călătorie agonizantă între miezul nopții și zorii zilei.

Citește mai multe despre De Phazz

Calendar concerte

<< Ian 2018 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

CLOSE
CLOSE