Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii

Days of Confusion - lansare "LIA" (Rămâi Cumva) la Expirat Club

Raportează erori Data: miercuri, 20 noiembrie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
Expirat Club,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Days of Confusion revine în atenția publicului cu un nou single ce va fi lansat în cadrul unui concert din Expirat Halele Carol pe 20 noiembrie 2019, de la ora 20:00. În deschidere va cânta Safari Sky.

Bilete concert Days of Confusion în Expirat Halele Carol

  • Presale - 30 lei

Trupa revine pe scena muzicală cu un nou single de studio – "LIA (Rămâi Cumva)" - şi un nou videoclip, noutatea şi surpriza fiind chiar lansarea primei lor melodii compusă în limba română.

"<<LIA (Rămâi Cumva)>>, este prima noastră piesă nouă după 2 ani de la apariţia albumului <<Yin & Out>>. În acelaşi timp, este prima oară când compun versuri în limba română. A fost ciudat la început, dar îmi propusesem încă de anul trecut să înfrunt această temere. Întotdeauna mi s-a părut că nu pot să fiu creativ decât în engleză. Suna bine orice aş fi făcut, cumva, şi venea natural... Este o adevarată provocare să compui versuri în română pentru muzica rock şi metal și cred că sunt puţine trupe româneşti care cântă în limba română şi sună bine. În mod cert, nu renunţăm la ideea de a cânta în limba engleza. De data aceasta, am vrut foarte mult să vedem cum ne descurcăm şi sunt chiar curios de cum va fi primită piesa.
Cine este <<LIA>>? Este copilul din fiecare dintre noi, care se luptă să rămână în viaţă, pentru că ne-am transformat în adulţi şi suntem pe cale de a uita de tot… bucuria, blândeţea, sinceritatea şi frumuseţea care vor să trăiască în noi şi atunci când înaintăm în vârstă", a declarat Cosmin Lupu (voce/chitară).

Days of Confusion este o trupă românească de djent/modern progressive metal, ce a luat fiinţă în anul 2010, în Bucureşti. Trupa a obţinut până în prezent premiul pentru Best Romanian Metal Newcomer 2012, (acordat de Metalhead), iar în 2014 au fost nominalizaţi la Cel Mai Bun Hard Rock/Heavy Metal (la OnAir Music Awards) și la Best Rock Artist (la premiile revistei Sunete).

În cei opt spre nouă ani de când Days of Confusion este o prezență activă pe scena muzicală, a trecut prin schimbări de componenţă care şi-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formaţiei, conturând maturitatea genului muzical până în prezent.

Safari Sky este o trupă de rock/grunge/stoner, înființată în 2018. A susţinut primul concert pe 22 noiembrie 2018, în Clubul Underworld, după câteva luni de repetiţii în componenţa actuală. A mai cântat în Quantic, deschizând pentru Alister Mars, din Moldova, La Danube Rock Festival din Galaţi şi au deschis pentru Monojacks în august, în Vama Veche.

Sunt patru personalităţi muzicale diferite, cu influenţe de la Radiohead, Smashing Pumpkins, RHCP, Kyuss, până la Dresden Dolls, Clutch, Slipknot sau Archive. Din toate acestea, Safari Sky a sintetizat un sunet intens şi zgomotos, pe alocuri, cu momente melodice şi de progressive rock.

Vezi mai multe știri și materiale despre Days of Confusion

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE