Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

David Helbock la Institutul Maghiar Balassi

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: sâmbătă, 4 aprilie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc: Organizator: Jazz Fan Rising Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pianistul David Helbock va susține un concert la Institutul Maghiar Balassi din București pe 4 aprilie 2020, de la ora 19:00.

Bilete concert David Helbock la București

  • Categoria I - 85 lei

Câștigător al celei mai mari competiții de pian de jazz din lume, cea de la Festivalul de la Montreux (2007) / Premiul Publicului (2010), eclecticul pianist austriac David Helbock vine la București pentru o demonstrație de creativitate și măiestrie, cu un program selectat din proiectele sale solo.

Cel mai recent album este dedicat muzicii lui John Williams, compozitorul unor coloane sonore de film intrate definitiv în viața noastră contemporană: "Starwars", "Harry Potter", "Superman", "Indiana Jones", "E.T.", "Fălci" și multe altele.

Cu siguranță sunteți fani de film și adorați aceste teme, la fel și David Helbock. El ia piesele pe care oricare dintre noi le știe pe de rost, le dezbracă de somptuoasele veșminte orchestrale arhi-cunoscute, și le creează un nou avatar. Indiferent de aranjament, el oferă surprize de improvizație și de spectacol.

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE