Urmărește-ne în Social Media

clasica, rock

David Garrett

Poster eveniment David Garrett

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

Violonistul David Garrett susține două concerte SOLD-OUT la Sala Palatului din București, pe 13 și 14 septembrie 2018, de la ora 20.00. Acestea fac parte din cadrul turneului mondial ”EXPLOSIVE LIVE” și au fost reprogramate de pe 8 și 9 iunie din cauza unor probleme severe de sănătate.

Bilete concert David Garrett la Sala Palatului

 • VIP - 650 lei
 • Categoria I - 450 lei
 • Categoria II - 350 lei
 • Categoria III - 250 lei
 • Categoria IV - 190 lei
 • Categoria V - 140 lei

*Toate biletele pentru concertele de la Sala Palatului București rămân valabile pentru noile date; biletele pentru data de 8 iunie vor fi valabile doar pentru concertul din 13 septembrie, iar biletele pentru data de 9 iunie vor fi valabile numai pentru cel din data de 14 septembrie.

În același timp, persoanele care vor dori recuperarea contravalorii biletelor, sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de unde acestea au fost cumpărate.

PROGRAM:

 • Accesul pentru ambele concerte se va face în intervalul 18:30 – 19:55;
 • Concertul va începe la ora 20.00, va avea o pauză de 15 minute și se va încheia în jurul orei 22:40.
 • Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 18:30.

REGULI DE ACCES:

 • Accesul este permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.
 • Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert.
 • Persoanele care dețin bilete la concertul programat in data de 8 iunie, vor avea acces la concertul din data de 13 septembrie;
 • Persoanele care dețin bilete la concertul programat in data de 9 iunie, vor avea acces la concertul din data de 14 septembrie;
 • Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate;

NU VA FI PERMIS accesul cu:

 • băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;
 • Pe toată durata concertului bagajele voluminoase  (ex. genți, rucsaci, căști moto, etc.) vor fi lăsate la garderoba din foaierul Sălii Palatului.

 Informații generale:

 • Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență în sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.
 • În incinta Sălii Palatului, spectatorii vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări, cu plata în numerar.
 • Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziționate.
 • În incinta Sălii Palatului, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta această regula fiind pasibili de amendă. Fumatul este permis în zonele amenajate din exteriorul Sălii Palatului.
 • Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.
 • Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

Video: Urmărește mesajul lui David Garrett cu prilejul conferinței de presă de la București

Turneul ”EXPLOSIVE-LIVE” a început în luna noiembrie 2016 și nu se va încheia foarte curând, căci succesul uluitor a bătut toate recordurile concertelor sale anterioare. Numai în primele trei săptămâni ale turneului, au fost vândute peste 200.000 de bilete, urmate de alte  100.000 de bilete vândute pentru concertele susținute în primăvara acestui an. În urma cererilor primite în număr impresionant din partea fanilor, David Garrett, cel mai rapid violonist din lume, a inclus România în programul turneului ”EXPLOSIVE-LIVE”.

RECOMANDARE: Urmărește video interviul cu David Garrett

Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett are la activ milioane de bilete vândute, este deținătorul a 23 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Pentru cel  mai recent album intitulat ”EXPLOSIVE”, David Garrett a fost distins cu Aur în Germania și Austria, la numai câteva săptămâni de la lansarea acestuia pe piață. Artistul combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru.

Interpretările electrizante ale unor hit-uri rock precum ”Purple Rain” sau ”They Don't Care About Us”, cele mai mari hit-uri internaționale pop ca ”Viva la Vida”, sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi, precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca ”Furious” și ”Explosive” sunt doar câteva dintre melodiile ce le oferă spectatorilor momente unice de exaltare, ridicându-se în picioare, dansând și aplaudând cu frenezie.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 septembrie 2018. Ref #103260

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.