Urmărește-ne în Social Media

clasica

David Garrett

Poster eveniment David Garrett

David Garrett revine la București și va concerta pe 18 august, la Arenele Romane, în cadrul turneului "Iconic Tour 2023". Conceptul muzical Iconic se bucură de un succes imens în rândul publicului, astfel că în numai două luni de la debut a înregistrat vânzări de peste 100.000 de bilete, iar alte 26 de concerte sunt deja sold-out.

Bilete concert David Garrett la Arenele Romane

 • VIP - 590 lei
 • Categoria I - 490 lei
 • Categoria II - 390 lei
 • Categoria III - 300 lei
 • Categoria IV - 220 lei

Program concert David Garrett la Arenele Romane

 • Concertul va începe la ora 20:00, va avea o pauză de aproximativ 20 de minute și se va încheia în jurul orei 22:30.
 • Pentru a evita aglomerarea zonelor de acces, porțile se vor deschide la ora 18:30, prin urmare, organizatorii le recomandă participanților să ajungă la Arenele Romane în timp util, astfel încât accesul să se poată desfășura în condiții optime.
 • Persoanele care vor opta pentru serviciile de transport BlackCab, în zilele de 18 și 19 august 2023, pot beneficia de 15% reducere prin utilizarea codului "Laishoo".

Reguli de acces concert David Garrett

 • Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Sunt acceptate biletele emise de agenția de bilete Eventim și vor fi validate prin scanarea acestora la intrare. Prin prezentarea biletelor achiziționate prin intermediul altor agenții de bilete, alta decât agenția autorizată, organizatorul nu garantează cu validarea acestora și asigurarea accesului în locație.
 • Este obligatorie păstrarea biletului pe toată durata concertului. În cazul în care anumiți spectatori decid să părăsească incinta sălii de spectacol înainte de încheierea concertului, aceștia vor putea reveni în locație doar dacă își achiziționează un nou bilet.
 • În cazul în care spectatorii vor intra în sala de spectacol după începerea concertului, aceștia își vor putea ocupa locurile numai în pauza dintre melodii sau în timpul aplauzelor.
 • În incinta locației, va fi amenajată o zonă de baruri cu băuturi/snacks-uri etc.
 • Fotografierea/filmarea cu telefonul mobil este permisă în timpul concertului fără a fi utilizat flash-ul.
 • Buchetele de flori/cadourile din partea publicului vor fi colectate de agentul de securitate și îi vor fi înmânate artistului în timpul pauzei sau la finalul concertului.
 • Pentru siguranţa publicului şi pentru buna desfăşurare a evenimentului, la momentul accesului în locație participanţii sunt, de asemenea, rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.
 • Minorilor cu vârsta de peste 3 ani li se va permite accesul în incinta sălii doar pe baza unui bilet valid.

Este INTERZIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale.

În cadrul concertului de la Arenele Romane, artistul va cânta la o vioară care valorează 3,5 milioane de euro. În urmă cu aproximativ un an, David Garrett a devenit proprietarului unei viori Guarneri del Gesù fabricată în anul 1734 la Cremona, de lutierul Bartolomeo Giuseppe Guarnerius, valoarea acesteia fiind de 3,5 milioane de euro.

"Sunt deosebit de încântat să vă prezint noua mea vioară pe scena Arenelor Romane din București: un Guarneri del Gesù din 1734, deținut cândva de marele virtuoz Gaetano Pugnani. Unul dintre principalele motive pentru care am achiziționat acest instrument minunat, care nu a mai fost utilizat de mult timp, a fost de fapt acest turneu - ca să vi-l pot prezenta.

Cred că sunetul unei viori Guarneri poate exprima toată vulnerabilitatea și fragilitatea, tot ceea ce este uman - în timp ce un Stradivarius sună întotdeauna oarecum supraomenesc. Mai ales cu repertoriul meu actual - <<ICONIC>> - care este plin de emoții și sentimente puternice, acea atingere umană fragilă este mult mai importantă pentru mine decât sunetul supraomenesc al unui Stradivarius. De aceea, consider că noua mea vioară Guarneri del Gesù este perfectă pentru concertele <<ICONIC>> și sper să vă bucurați să o ascultați la fel de mult pe cât îmi place mie să o cânt", a declarat David Garrett.

Actuala producție concertistică a celebrului violonist David Garrett este concepută într-o manieră inedită și fascinează audiența din întreaga lume. Pentru prima dată, violonistul David Garrett evoluează pe aceeași scenă în formula de trio, alături de Franck van der Heijden la chitară și Rogier van Wegberg la bass, creând o atmosferă intimă, relaxată și, în același timp, plină de emoție.

Concertul Iconic reprezintă un omagiu adus marilor violoniști ai epocii de aur. Repertoriul ales pentru show aduce în prim plan piese ale virtuozilor viorii, precum Zino Francescatti, Arthur Grumiaux, Jascha Heifetz, Fritz Kreisler sau Yehudi Menuhin care, de-a lungul timpului, i-au cucerit pe iubitorii de muzică clasică din întreaga lume. Programul concertului cuprinde melodiile care l-au însoțit pe David Garrett pe tot parcursul artistic, repere muzicale descoperite în copilărie și aprofundate până în prezent.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 august 2023. Ref #153556

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.