Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

David Ellefson (Megadeth) la Hard Rock Cafe

Raportează erori Data: duminică, 17 martie 2019Ora de incepere: 21:30 Loc:
Hard Rock Cafe,
București 27437
Organizator: BestMusic Live Concerts

Basistul Megadeth, David Ellefson, vine la București pe 17 martie în Hard Rock Cafe pentru o seară intimă alături de admiratorii săi. Publicul se va bucura de un concert cu câteva piese celebre alături de o trupă locală și de un meet and greet cu poze complet gratuite.

Bilete concert David Ellefson (Megadeth)

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 89 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 49 lei
  • Fără loc (în picioare) - 49 lei

David Ellefson este unul dintre cei mai importanți basiști ai scenei metal internaționale. Alături de Dave Mustaine a pus bazele formației Megadeth. De-a lungul carierei sale a colaborat cu mulți artiști sau formații precum Soulfly, Ministry, Gus G. sau  Metal Allegiance. David e cunoscut ca fiind unul dintre artiștii scenei metal care este un creștin devotat, primul său contact cu muzica fiind prin intermediul bisericii, acesta învățând să cânte la orga mamei sale care cânta în corul Bisericii Luterane.

David Ellefson este una dintre personalitățile importante ale muzicii secolului trecut, dar care continuă să își pună amprenta asupra metalului actual, prin zecile de artiști care au fost, sunt și vor fi influențați de basistul Megadeth.

Vezi mai multe știri și materiale despre David Ellefson

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE