Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

David Duchovny la Sala Radio

Raportează erori Data: duminică, 10 februarie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Radio,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Ne bucurăm să îți anunțăm primul concert David Duchovny în România. Actorul principal din "Dosarele X" și "Californication" va sosi la București pentru a concerta alături de trupa sa la Sala Radio pe 10 februarie 2019. Evenimentul face parte din turneul european "Every Third Thought Tour", care va debuta pe 7 februarie 2019 la Moscova. Este pentru a doua oară când Duchovny vine în turneu în Europa. Starul își promovează cel de-al doilea album, lansat pe 9 februarie 2018. Genurile muzicale abordate de David Duchovny sunt rock și folk rock.

Bilete concert David Duchovny la Sala Radio în 2019

 • VIP - 350 lei - SOLD OUT
 • Categoria 1 - 250 lei - SOLD OUT
 • Categoria 2 - 150 lei - SOLD OUT
 • Categoria 3 - 120 lei - SOLD OUT
 • Categoria 4 - 90 lei
 • Meet & Greet (include întâlnirea cu artistul. nu include accesul la concert) - 642,6 lei

Bilete Meet & Greet:

 • Publicul care a achiziționat suplimentul Meet & Greet beneficiază de o poză cu David făcută de către un fotograf din partea organizatorilor (nicidecum cu ajutorul telefonului mobil personal); acces la "Soundcheck Party", un autograf din partea lui David pe un accesoriu (acesta trebuie adus de fani - nu va fi oferit de către artist)
 • 16:30 – 17:00 - intrare pentru Meet & Greet
 • NU se mai permite accesul după ora 17:00, motiv pentru care posesorii de bilete din această categorie sunt rugați să nu întârzie!
 • Fiecare posesor de bilet va primi o legitimație de acces, special dedicată M&G Experience. Legitimația va avea unică folosință și nu va mai fi valabilă după întâlnirea cu artistul.
 • Publicul va fi însoțit de reprezentanții organizatorilor până în fața scenei.
 • 17:05 - 17:15 - David Duchovny și band-ul său vor intra pe scena și vor oferi fanilor o experiență muzicală de maxim 2 melodii.
 • 17:15 - 18:00: sesiunea Meet & Greet.
 • După momentul de live de pe scenă, David Duchovny va merge în spațiul destinat întâlnirii cu fiecare dintre cei care au cumpărat bilete M&G
 • Fiecare fan are dreptul la o singură poză cu artistul și la un autograf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani - nu va fi oferit de către artist!
 • Fotografiile vor fi făcute de către un fotograf profesionist și vor fi disponibile pentru descărcare la 72 de ore după concert.
 • NU se va folosi telefonul personal!

Program concert David Duchovny:

 • 19:00: deschiderea porților de acces
 • 20:00: începutul concertului
 • 21:30: finalul concertului

Reguli de acces:

 • Accesul pentru concertul de duminică, 10 februarie 2019, se va face începând cu ora 19:00.
 • ​Accesul în sală se va face pe baza unui bilet valid. Acesta este permis unei singure persoane, o singură dată.
 • Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert.
 • Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate.
 • Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziționate. Acesta nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare. De asemenea, biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.
 • În incinta foaierului Sălii Radio va exista un stand de merch de unde se vor putea achiziționa CD-uri, DVD-uri, VINYL -uri și alte obiecte.

În incinta perimetrului de concert NU va fi permis accesul cu:

 • ​băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro

RECOMANDARE: Descoperă un top cu actori celebri care cântă

Cunoscut pentru rolurile sale din serialele de televiziune "Dosarele X" și "Californication", David Duchovny este și un muzician pasionat de această artă. Starul de televiziune a înfiinţat alături de doi prieteni, în 2014, trupa Weather și a lansat albumul de debut, "Hell or Highwater" în 2015. Acesta a venit cu un sound ce oscilează între indie-rock, folk-rock și alternative rock. Cel de-al doilea album, ce dă și numele turneului european, a fost lansat pe 9 februarie 2018. Ambele albume conțin 12 piese, iar genurile muzicale abordate sunt rock și folk rock.

David Duchovny și muzica

Pasiunea pentru muzică a început să se dezvolte în urmă cu câțiva ani, când și-a cumpărat o chitară foarte scumpă. Prețul piperat l-a motivat să nu irosească banii investiți, astfel încât a început să exerseze. Așa a învățat să cânte la chitară prima piesă, „Yoshimi Battles the Pink Robots„, din repertoriul Flaming Lips, treptat izvorând ideea de a compune și înregistra propriile melodii.

”Din momentul în care am început să cânt, m-am tot gândit <<Ar trebui să fiu în stare să scriu niște versuri>>. Și de atunci am tot alimentat ideea asta. A fost o reală plăcere întreaga experiență, indiferent cine va cumpăra albumul sau ce va crede lumea atunci când va apărea pe piață. Posibilitatea de a compune muzică și de a mă gândi ce piese aș putea să le cânt prietenilor mi-a salvat viața”, a povestit David Duchovny pentru revista Rolling Stone.

Vezi mai multe știri și materiale despre David Duchovny

Calendar concerte

<< feb. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE