Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Daria Parkhomenko la Liceul Teologic Reformat (Cluj-Napoca)

Raportează erori Data: sâmbătă, 5 septembrie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pianista Daria Parkhomenko va susține un recital la Liceul Teologic Reformat din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe 5 septembrie și face parte din Stagiunea Camerală George Enescu.

Bilete concert Daria Parkhomenko la Cluj-Napoca

  • Acces General - 40 lei

Program recital:

K. Debussy. 4 preludies:

  • "Danseuses de Delphes"
  • "La sérénade interrompue"
  • "La Fille aux cheveux de lin“
  • "Feux d'artifice"

G.Enescu. Sonate №1 op.24 fis-moll

S. Rakhmaninov. 4 Preludies

  • №1 op.23 fis-moll,
  • №11 op.32 H-dur
  • №4 op.23 D-dur,
  • №7 op.23 c-moll

S.Prokofiev. Sonate №3 op.28 a-moll

Daria Parkhomenko a susţinut recitaluri şi concerte alături de Filarmonica din Rostock, Filarmonica Națională a Letoniei, Orchestra Națională din Talinn, Orchestra din Kaunas, Tainan Artists Orchestra în săli de concerte renumite precum Sala Mare a Filarmonicii din Rostov, Sala Laeisz din Hamburg si Sendesaal din Bremen, Sala Teatrului Mariinsky.

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE