Urmărește-ne în Social Media

rap, rock, world music

Danube Rock Sounds 2023

Poster eveniment Danube Rock Sounds 2023

Festivalul Danube Rock Sounds revine la Galați cu cea de-a noua ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 15-17 septembrie și va găzdui concerte ale unora dintre cele mai apreciate trupe românești.

Bilete Danube Rock Sounds 2023

  • Abonament VIP - 400 lei
  • Abonament - 195 lei
  • Bilet pe zi - 75 lei

Lineup Danube Rock Sounds 2023

Printre artiștii care vor concerta în cadrul festivalului se numără nume cunoscute ca VAMA, Subcarpați, Coma, byron, The Mono Jacks, E-an-na, Luna Amară, Basska, Melting Dice și mulți alții. Programul integral de concerte va fi comunicat în curând.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 august 2023. Ref #155583

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.