Urmărește-ne în Social Media

Dance Essence

Poster eveniment Dance Essence

Pe 26 septembrie, Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment de neratat - Dance Essence. Spectacolul este oferit de dansatori profesioniști cu experiență de scenă, artiști compleți, sub îndrumarea coregrafului Mario Grosu.

Bilete spectacol Dance Essence la Cluj

  • Acces General - 50 lei

Reguli de acces:

  • Participarea la spectacol nu este condiționată de vaccinare sau prezentarea unui test PCR.
  • Accesul la eveniment se face respectând regulile în vigoare: măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor, purtarea măștii pe toata durata spectacolului.
  • Gradul de ocupare este de 70% din capacitatea maximă a sălii.

Pe scenă vor urca trupa Mario Dance Atelier, Momo Sannp (România), Aleksandra Dragova (Bulgaria) și DJ Smart (America).

Aleksandra Dragova va prezenta un spectacol de dans contemporan complet, de sine stătător, "Second Skin" - regia si coregrafia fiind semnate de Aleksandra Dragova.

DJ Smart (Dujuan Smart) este un dansator american care face parte din trupa cântăreței Cher. Aceasta este cea de-a doua vizită a dansatorului în România.

Dansatorii din trupa Mario Dance Atelier activează în cadrul companiei de doi ani și jumătate, sub îndrumarea coregrafului Mario Grosu. Elevi ai Liceului de Coregrafie din Cluj, acești tineri talentați au ales să urmeze o carieră în lumea dansului și să bucure sufletele spectatorilor prin coregrafie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 august 2021. Ref #141546

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.