Urmărește-ne în Social Media

Dan Badea - Show de ziua mea

Poster eveniment Dan Badea - Show de ziua mea

Pe 25 iulie, la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu", Dan Badea, prezentator iUmor și jurat al noului show Stand-up Revolution de la Antena1, se sărbătorește așa cum îi place cel mai mult: între prieteni.

Bilete Dan Badea - Show de ziua mea

  • Acces General - 60 lei
  • Testare rapidă la intrare - 20 lei

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă spectatorilor vaccinați și ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile și nu mai devreme de 15 zile.
  • Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Dan Badea este actor de comedie și artist de stand up comedy în România, protagonist al Stand Up Cafe de la HBO & Comedy Central și prezentator iUmor.

În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment, comedianții reușind să umple săli care erau destinate mai degrabă artiștilor din zona muzicii pop rock, iar Dan Badea este printre cei care au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment în țara noastră.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 iulie 2021. Ref #140725

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.