Urmărește-ne în Social Media

world music

Damian Drăghici - Meditații Lăutărești

Poster eveniment Damian Drăghici - Meditații Lăutărești

Pe 3 decembrie, Damian Drăghici va trezi focul și ardoarea muzicii tradiționale lăutărești cu un concept inedit, care va fi pus în scenă la Opera Națională din București. "Meditații Lăutărești" are o greutate aparte și readuce în atenția publicului poveștile pline de viață ale lăutarilor români.

Bilete concert Damian Drăghici - Meditații Lăutărești

  • VIP - 250 lei
  • Diamond - 200 lei
  • Gold - 150 lei
  • Acces General - 100 lei

Lansat în 2022, proiectul "Meditații Lăutărești" cuprinde moștenirea și meșteșugul a zeci de ani de căutare, muncă și dezvoltare artistică pentru Damian. Pentru a nu lăsa să moară bijuterii ale muzicii tradiționale de odinioară, artistul le reinventează într-un mod fabulos. Printre piesele deja cunoscute incluse în "Meditații Lăutărești" se numără: "Șaraiman"; "Sunt Vagabondul Vieții Mele"; "La Ciolpani"; "Lume, Lume"; "Ileană, Ileană" și multe altele.

Bazat pe cunoașterea și experiența muzicală vastă, Damian Drăghici îmbină aspecte sonore de rezonanță meditativă și reușește imposibilul: fuzionarea muzicii arhaice cu valențe de jazz și introducerea surprinzătoare a naiului în acest gen muzical.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 octombrie 2023. Ref #156723

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.