Urmărește-ne în Social Media

world music

Damian Drăghici - Meditații lăutărești

Poster eveniment Damian Drăghici - Meditații lăutărești

Damian Drăghici prezintă noul său proiect, "Meditații lăutărești", în cadrul unui concert ce are loc la Grădina cu filme pe 17 septembrie 2022.

Bilete concert Damian Drăghici - Meditații lăutărești

  • Acces General - 60 lei

Damian Drăghici prezintă de această dată muzica lăutărească într-un nou concept. El va interpreta piese vechi lăutărești într-un set up instrumental  inedit: Damian Drăghici, atât cu vocea, cât și cu naiul și cajonul, acompaniat de Aurel Gheorghe la pian, Mugur Borcea la vioară, Pancirel Constandache la trompetă și Adrian Flautistul la contrabas.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 septembrie 2022. Ref #150013

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.