Urmărește-ne în Social Media

world music

Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună

Poster eveniment Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună

Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună este titlul concertului pregătit să cucerească publicul, pe 22 septembrie, la Teatrul de Vară Herăstrău. Conceptul acestuia a fost construit în urmă cu câțiva ani, după vizionarea filmului românesc "Tusea și junghiul", regizat de Mircea Daneliuc, în care marii actori Ernest Maftei și Olga Tudorache interpretau rolurile principale.

Bilete concert Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună

  • Categoria 1 - 120 lei
  • Categoria 2 - 90 lei
  • Categoria 3 - 70 lei

Reguli de acces:

  • La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).
  • Participarea este permisă spectatorilor nevaccinați pe baza unui test negativ făcut la intrarea in sala de spectacol. Testele rapide sunt disponibile la acces și se pot face, contra cost, de către personal autorizat.
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, în special cele dedicate miresei, concertul Damian Drăghici și Mireasa Nebună va fi o reală surpriză pentru public de unde nu va lipsi energia, bucuria, dansul și buna dispoziție.

Și de această dată, toți cei prezenți se vor putea bucura de un concert cu totul special din programul căruia nu vor putea lipsi și cele mai celebre melodii din repertoriul trupei, precum "Șaraiman", "În stație la Lizeanu", "Mona", "Cine-a pus cârciuma-n drum" sau "Mama mea e florăreasă".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 septembrie 2021. Ref #141258

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.