Urmărește-ne în Social Media

pop

Cupa Agentiilor la Karaoke

Poster eveniment Cupa Agentiilor la Karaoke
 • Data
  marți, 23 septembrie 2014 - miercuri, 24 septembrie 2014
 • Ora de începere
  18:00
 • Tip locație
  Restaurante
 • Loc
  Palatul Bragadiru,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Intrarea libera

Cat Music si IQads te invita la Cupa Agentiilor la Karaoke pe 23 si 24 septembrie, incepand cu orele 18:00. Cele mai bune voci ale publicitatii canta in duet cu Smiley, Voltaj, Delia, Mandinga, Elena Gheorghe, Shift, Cabron si FreeStay. :-)

Palatul Bragadiru (Calea Rahovei, 147-153) va fi gazda primei editii a Cupei Agentiilor la Karaoke by Cat Music, care are loc intre 23 si 24 septembrie. Competitia si-a propus sa identifice care sunt cele mai bune voci ale publicitatii, dar si cine sunt cei mai curajosi karaokisti indiferent de nivelul talentului vocal.

Am gandit astfel mai multe probe muzicale si coregrafice prin care sa exersam creativitatea participantilor: 17 echipe inscrise, fiecare avand intre 2 si 10 membri. Ei vor evaluati fie pe cont propriu, fie performand in tandem cu 8 dintre cei mai cunoscuti artisti din portofoliul Cat Music. La sfarsit, oferim premii pe baza unui punctaj acordat de juriul profesionist fiecarei echipe.

Artistii Cat Music care vor urca pe scena stau pe pozitii: Smiley, Delia, Mandinga, Cabron, Voltaj, FreeStay, Shift si Elena Gheorghe. Evenimentul este moderat de CRBL.

Cele 4 probe pe care le vor parcurge participantii sunt urmatoarele:

- Proba melodiei echipei: proba vocala pregatita integral dinainte de competitie, cu interpretarea unei melodii la alegere;

- Proba Cat Music: echipele participante aleg o piesa din repertoriul selectat al artistilor Cat Music si o interpreteaza alaturi de artistul ales;

- Proba pe un brief live: o provocare trasa la sorti care presupune ca echipa sa inventeze o poveste, pe care apoi sa o ilustreze pe scena alaturi de trupa FreeStay;

- Proba Blue Air: adaptarea pe note muzicale si in pasi de dans a instructiunilor de siguranta ale unui echipaj de bord.

Juriul va fi format din Oana Ionita (coregraf si dansatoare profesionista), Roxana Niculae (solista, We Singing Colors & Account Executive, Publicis Romania), Raluca Pauna (Advertising & Brand Manager, Blue Air) si Dan Popi (Owner & Managing Director, Cat Music).

Echipele participante sunt urmatoarele, in ordinea alfabetica a agentiilor/companiilor: Ellen's Degenerates (Advice Students Romania), The Creionetics (Creionetica), The Magic D (Discovery Romania), Corul eMAG (eMAG), The Headliners (FCB Bucharest), Free Spirits (Free Communication), Sounds like FIVE’S (FIVE’S), Geometry Global Bucharest, The Awesome GMP’s (GMP Advertising), Google Romania, Hiptones (Hippos), Mega Singers (Mega Image), Nielsen's DoReMeERKATS (Nielsen Romania), moBuyers (moBuy), MVcom (Motion Vision Communication), Primettes (PRIME Romania), Cativa Sud Est (Sud Est Top Production).

Programul complet al Cupei este disponibil aici.

Premiile acordate de Cat Music vor merge catre cea mai buna reprezentatie si cel mai bun band act cu artisti din portofoliul sau, precum si cea mai buna coperta de album dintre cele create de catre agentii.

Juriul va acorda titlul de Agentia Anului la Karaoke (locurile I, II si III), cea mai curajoasa echipa creativa, cel mai bun exemplu de teamwork, cea mai buna prezenta scenica, cele mai ingenioase nume si logo-uri ale echipelor.

De asemenea, Blue Air va inmana premii celor mai reusite si originale 3 interpretari: bilete roundtrip fiecare participant din echipa catre orice destinatie operata de Blue Air,(premiul I), vouchere pentru bagaj de cala (premiul II) si alte produse promotionale (premiul III).

Jola aduc ingineria creativa la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music, iar provocarea lor vine in forma unor tricouri-orchestra.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 septembrie 2014. Ref #73415

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.