Urmărește-ne în Social Media

jazz

Cuntune

Poster eveniment Cuntune

Trupa Cuantune vă invită la primul concert din 2015. Reluați activitate concertistică în noul an pe ritmuri de swing, beat-uri de funk și acorduri de jazz. Concertul Cuantune va avea loc în Clubul Țăranului sâmbătă, 17 ianuarie 2015, de la ora 21.

Bilet intrare: 25 de lei.

Respectând nota autentică a jazzului modern, formația Cuantune combină beaturile create de Mario Cruxfader cu vocea deosebită a vocalistei Elisabeta, la care se adaugă ingredientele muzicale condimentate de pianul lui Alexandru Coty și de contrabasul lui Andreas Aron. Membrii Mario Cruxfader și Elisabeta sunt și compozitorii trupei. Cuantune a concertat de-a lungul timpului în deschiderea unor trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas și Jamie Woon.

Cuantune este un proiect de nu-jazz lansat în primăvara lui 2010. Albumul de debut “I Jazz Wanna Be With You” a venit trei ani mai târziu, pe 1 mai 2013. Cel mai recent videoclip Cuantune poate fi urmărit mai jos, "My Way" a fost lansat în august 2014. Piesa a fost compusă de Mario F. Cruxfader și Elisabeta Campău.

Componența trupei Cuantune:

  • Elisabeta - voce
  • Mario F. Cruxfader - voce, turntable, samples
  • Andreas Aron - contrabas
  • Alexandru Coty - pian

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 ianuarie 2015. Ref #75518

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.