Urmărește-ne în Social Media

rap

CTC

Poster eveniment CTC
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data nouă
  miercuri, 8 aprilie 2020
 • Ora de începere
  21:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Expirat Club,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial

UPDATE: Concertul CTC din Expirat Halele Carol a fost amânat pentru o dată ce va fi stabilită de comun acord cu trupa și anunțată ulterior. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

CTC revin în Expirat Halele Carol cu un concert ce va avea loc pe 8 aprilie 2020, de la ora 21:00.

Bilete concert CTC în Expirat Halele Carol

 • Presale - 60 lei

Una dintre cele mai mari trupe de hip hop din România, CTC și-a început activitatea acum 20 de ani, cu o serie de piese pe care Vlad Dobrescu, Deliric și DOC le-au înregistrat ca demo.
Piesele au circulat pe casete, răspândindu-se organic printre fanii genului, impresionați de upgrade-ul pe care trupa îl aducea ca lirică și ca sound în hip hop-ul românesc. Cei trei MC devin astfel cunoscuți publicului înainte de apariția vreunui material oficial, și sunt invitați pe proiecte ale artiștilor deja consacrați.
Nu reușesc însă să se înțeleagă cu casele de discuri, astfel că în 2000 înființează Facem Records, primul label independent de hip hop din România, iar la scurt timp alături de Cedry2k editează un EP care dă startul unei noi ere în istoria genului.

Anul 2005 aduce "Dificultăți Tehnice", singurul album al trupei, considerat de mulți ascultători un clasic care a adus noi schimbări în hip hop-ul românesc. După o pauză de cinci ani, CTC revine diversificându-și stilul: fiecare din cei trei MC vine cu un material solo, cu propriile caracteristici, în care sunt implicați însă și colegii de trupă.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2020. Ref #131470

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.