Urmărește-ne în Social Media

pop

Cristina Lupu

Poster eveniment Cristina Lupu

Pe 22 iunie, Cristina Lupu va susține un concert în Expirat, parte a seriei Light Session. În cadrul evenimentului, cântăreața va lansa videoclipului piesei "Satellite".

Bilete concert Cristina Lupu la Expirat

  • Earlybird - 30 lei
  • Presale - 40 lei
  • La intrare - 50 lei
  • Elevi și studenți - 20 lei - Biletele valabile doar la intrare, în baza carnetului de note sau a legitimației de student

Info acces:

  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
  • Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

"<<Satellite>> este un cântec despre bucuria, teama, nesiguranța și confuzia pe care le trăim, uneori, când ne îndrăgostim și ne pierdem în celălalt. Nu știu dacă aș spune mai mult, e un cântec ceva mai neclar și cred că e mai bine așa. L-am scris într-un moment în care trăiam toate astea, amestecate, iar versurile au venit de la sine, nu prea le-am căutat, așa cum mi se întâmplă de obicei", a declarat Cristina Lupu.

Cristina Lupu este artist independent (voce/chitară), scrie piese de dragoste și le cântă cu plăcere și altora. În 2015 a urcat pe scena Vocea României (în echipa lui Tudor Chirilă), apoi a urmat o lungă perioadă de studiu individual. Între 2020 și 2022, Cristina a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București, secția jazz. În prezent, lucrează la albumul de debut, "Sweet Amnesia", o colecție de cântece amestecate, uneori jucăușe, alteori nostalgice, ironice sau furioase.

În vara lui 2023, Cristina va urca pe scena Electric Castle, Waha și DWMT la Conac.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 iunie 2023. Ref #154145

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.