Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

ANULAT - Crippled Black Phoenix la Fabrica

Afiș Crippled Black Phoenix Concert Fabrica 2015 Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: joi, 3 decembrie 2015Ora de incepere: 20:00 Loc:
Fabrica,
București
Organizator: Metalhead
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Trupa britanică de progressive post rock din UK, Crippled Black Phoenix , va cânta pe 3 decembrie la București în clubul Fabrica. Show-ul face parte din turneul “New Dark Age Winter Tour 2015 A.D.”.

Trupa este centrată în jurul multiinstrumentistului Justin Greaves și include sau a inclus artiști care au cântat cu Iron Monkey, Gonga, Mogwai, Electric Wizard sau Hearts of Black Science. Stilul abordat este un progressive post ambiental rock, folosind și instrumente muzicale din era victoriană alături de instrumente moderne. Conform britanicilor, trupa compune “endtime ballads” cu o doză serioasă de macabru.

Cu șapte albume la activ, Crippled Black Phoenix cântă în premieră la București pe 3 decembrie la Fabrica de la ora 20:00.

Bilete Concert Crippled Black Phoenix în Fabrica

  • primele 50 - 40 de lei

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE