Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Craft Art TM 2018 la Parcul Rozelor Timișoara

Raportează erori Data: vineri, 17 august 2018- duminică, 19 august 2018Ora de incepere: 13:00 Loc:
Parcul Rozelor Timișoara,
Timisoara 52171

Craft Art TM, festivalul internațional de bere artizanală, va avea loc în Parcul Rozelor din Timișoara în perioada 17-19 august 2018. Primul festival internațional de bere artizanală din Timișoara devine festival cu intrare liberă!

Organizatorii au luat această decizie după ce au primit o sponsorizare din partea unor firme timișorene: Datagroup INT srl și Vox Technology Park srl.  "În mod evident, toți cei care și-au achiziționat bilete vor primi banii înapoi, iar modul de recuperare al banilor va fi comunicat pe site și pe canalele proprii”, spun reprezentanții de la Clinica de Bere.

Line-up Craft Art TM

  • Golan (full band)
  • Moonlight Breakfast
  • Gojira & Planet H
  • Grimus
  • Amalia Gaiță
  • Otherside
  • Kosmic Blues, Rammon, Dj UFe, Dj Bully

Peste 40 de sortimente de bere vor fi prezente la festival, o parte din ele de la producători străini precum: CAMBA BAVARIA (Germania)/ FÓTI SÖRFŐZDE (Ungaria)/ FLECKS BIER (Austria)/ HANSCRAFT&CO (GERMANIA). Pe lângă reprezentanții străini, Craft Art TM reunește și o parte dintre producătorii români de bere, în ideea de a încuraja brandurile românești și de a le aduce mai aproape de public. Între 17-19 august, sortimente de soi de la Clinica de Bere, Bereta TM, Zăganu, Klausen Burger, One Beer Later, Arădeana și Harvester (cidru) vor străluci în pahare, așteptându-i pe toți iubitorii de bere artizanală.

Despre trupele de la Craft Art TM

Golan a luat naștere la sfârșitul anului 2014, dintr-o nevoie de a aduce căldura și emoția vocii live în zona muzicii electronice. Aceștia au show-uri spectaculoase unde îmbină instrumentele live, cu sampling și DJ-ing, având un sound aparte, visător, dar antrenant în același timp. Golan înseamnă Mihai Ristea, Alexandru Burcea și Ernesto Esneldo.

Creațiile lui Alex, Mihai și Ernesto sunt dovada faptului că abilitatea muzicală îmbinată cu pasiunea și implicarea totală poate genera un melanj unic de sunete eclectice. Folosindu-se atât de instrumente live, cât și de sample-uri pentru partea de live DJ'ing, trio-ul aduce o atmosferă proaspătă și o abordare caldă, umană a muzicii electronice actuale.

Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Trupa a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk "retroelectro".

Prin mix-ul sofisticat de electro, beat, nu-jazz și swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, Moonlight Breakfast s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Trupa clujeană Grimus activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură. "Grimus" este anagrama (aproximativă) a cuvântului "simurgh", ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană. Este, de asemenea, titlul primului roman al scriitorului Salman Rushdie, cel care a făcut anagramarea.

Trupa a împărțit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette sau Hurts și are la activ patru albume: "Panikon" (2008), "Egretta" (2011), "Emergence" (2014) și "Unmanageable Species" (2018).

Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. Este cunoscut pentru remix-urile dubstep pe care le-a realizat pentru piesele „Varză” (Vița de Vie), „Ne Place” (ROA), „Coboară-mă în Rai” (Coma).

Vezi mai multe știri și materiale despre GolanGrimusMoonlight BreakfastPlanet H

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE