Urmărește-ne în Social Media

rock

Cradle of Filth | Ne Obliviscaris

Afiș Cradle of Filth Concert Cluj Napoca 2015

UPDATE! Concertul a fost mutat la Sala Polivalentă din motive de siguranță.

CRADLE OF FILTH revin la Cluj-Napoca, după 6 ani, pe data de 10 noiembrie 2015, în Flying Circus Pub în cadrul turneului “Inquisitional Tourture 2015”. Alături de aceştia pe scena clubului vor urca australienii de la Ne Obliviscaris, care revin în România după concertul susţinut în această vară.
Dani Filth, vocalistul celor de la CRADLE OF FILTH a dorit să transmită un mesaj pentru fanii din Romania în legatură cu acest eveniment:

“Cradle Of Filth are very much looking forward to playing Romania (Motherland of the Vampyre) and are delighted that this show in Cluj Napoca has been added to our 'Inquisitional Tourture' run of Autumnal dates. We are going to be putting on a spectacular show, playing a decadent set of material that hasn't been aired for an eternity, as well as songs from our new album 'Hammer Of The Witches' and I hope that you, the fans, can come and bear irrevocable witness to the maelstrom of metal madness itching to be rent...
So, until then, bring on the tenth of November and see you in the pit!”

Cradle of Filth a fost infiintată in 1991, în Anglia, în componenta initială Daniel Lloyd Davey (voce), Paul Ryan (chitara), Benjamin Ryan (clape), John Richard (bas) şi Darren Garden (tobe). Liderul trupei şi-a schimbat ulterior numele în Dani Filth.

Desi debutul si l-a făcut în 1992, cu demo-ul Invoking The Unclean , CoF a ajuns cunoscută abia în 1996, odată cu lansarea albumului Dusk And Her Embrace - Litanies Of Damnation, Death And The Dark Erotic .Un alt material discografic important în istoria trupei a fost lansat Cruelty And The Beast (1998).  Cradle of Filth a lansat până în prezent 12 albume de studio, cel mai recent fiind LP-ul “Hammer Of The Witches” , apărut anul acesta via Nuclear Blast, album ce a avut parte de un feedback pozitiv din partea presei de specialitate.

Ne Obliviscaris  s-a înfiintat în anul 2003, amestecul inedit între muzica progresivă şi sonoritătile death metal transformând trupa în una din cele mai interesante prezente din scena de metal internațională.
Cu două albume de studio la activ, trupa revine în România dupa show-ul susţinut în această vara, membrii acesteia promiţând un show special la Cluj Napoca în cadrul acestui concert.

Bilete concert Cradle of Filth | Ne Obliviscaris în Flying Circus Pub

  • primele 50 - 50 de lei
  • până în ziua concertului - 60 de lei
  • la intrare - 70 de lei

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 noiembrie 2015. Ref #83024

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.