Urmărește-ne în Social Media

electronica, rock

Crack Cloud

Poster eveniment Crack Cloud

Grupul canadian Crack Cloud concertează în premieră la București pe 10 iunie 2022 la Control Club. Ești invitat la o seară muzicală de neuitat.

Bilete concert Crack Cloud în Control

  • Acces General - 50 lei

Format în jurul muzicianului Zach Choy, la Vancouver, Crack Cloud este un colectiv artistic ce funcționează ca un spațiu de reabilitare prin muzică pentru artiști multi-disciplinari de pe tot cuprinsul Canadei.

În 2020, Crack Cloud a lansat albumul "Pain Olympics", însoțit de o serie de videoclipuri, care s-au bucurat de aprecierea criticilor. În anul următor, grupul a primit distincția Hi-Fidelity, acordată artiștilor care folosesc videoclipul muzical în moduri inovatoare, în cadrul Prism Prize 2021.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 aprilie 2022. Ref #146660

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.