Urmărește-ne în Social Media

clasica

Crăciun Vienez cu Johann Strauss Ensemble și Russell McGregor

Poster eveniment Crăciun Vienez cu Johann Strauss Ensemble și Russell McGregor

Cu o tradiție de peste 15 ani pe scenele din România, concertul "Crăciun Vienez", cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, va fi susținut de faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble condusă de carismaticul dirijor Russel McGregor, și va avea loc pe 22 decembrie, la Sala Palatului din București.

Bilete Crăciun Vienez cu Johann Strauss Ensemble și Russell McGregor

  • Golden VIP - 309 lei
  • VIP - 269 lei
  • Categoria I - 249 lei
  • Categoria II - 229 lei
  • Categoria III - 199 lei
  • Categoria IV - 148 lei

Cu un repertoriu unic alcătuit din lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, valsuri sau arii de operă celebre, sunetul tipic austriac, virtuozitatea muzicienilor și momentele fine de umor reprezintă garanția unui spectacol de neuitat.

Atracția concertelor susținute de orchestra austriacă se datorează, în mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor și prim-solist, deținător al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în anul 1697, "sora mai mică" a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

În acompaniamentul sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 august 2022. Ref #149794

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.