Urmărește-ne în Social Media

clasica

Crăciun Vienez cu Johann Strauss Ensemble și Russell McGregor

Poster eveniment Crăciun Vienez cu Johann Strauss Ensemble și Russell McGregor

"Crăciun Vienez", cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, revine la Sala Palatului pe 22 decembrie 2023. Concertul va fi susținut de faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble condusă de charismaticul dirijor Russel McGregor.

Bilete Crăciun Vienez la Sala Palatului

  • Golden VIP - 329 lei
  • VIP - 289 lei
  • Categoria I - 269 lei
  • Categoria II - 249 lei
  • Categoria III - 199 lei
  • Categoria IV - 159 lei

Cu un repertoriu unic alcătuit din lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, valsuri sau arii de operă celebre, sunetul tipic austriac, virtuozitatea muzicienilor și momentele fine de umor reprezintă garanția unui spectacol de neuitat.

Atracția concertelor susținute de orchestra austriacă se datorează, în mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor și prim-solist, deținător al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în anul 1697, "sora mai mică" a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

În acompaniamentul sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 martie 2023. Ref #153069

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.