Urmărește-ne în Social Media

clasica

Crăciun Vienez - Aniversar 20 Ani

Poster eveniment Crăciun Vienez - Aniversar 20 Ani

Pe 23 decembrie, Sala Palatului din București va răsuna de magie și eleganță prin concertul extraordinar "Crăciun Vienez", susținut de prestigioasa orchestră Sisi Chamber Orchestra. Începând cu ora 19:00, sunteți invitați să vă bucurați de un spectacol unic, în care tradiția vieneză se îmbină armonios cu spiritul festiv al sărbătorilor de iarnă.

Bilete Crăciun Vienez - Aniversar 20 Ani la Sala Palatului

 • Golden VIP - 379 lei (+taxe)
 • VIP - 339 lei (+taxe)
 • Categoria 1 - 299 lei (+taxe)
 • Categoria 2 - 269 lei (+taxe)
 • Categoria 3 - 229 lei (+taxe)

*Fiecare cumpărător de bilete PREZENT în sala de spectacol va fi automat înscris într-o tombolă specială, având șansa de a câștiga o Dacia Duster nouă, model 2024. ATENȚIE! Păstrați biletul intact pentru extragerea câștigătorului de la tombolă.

Info acces:

 • sunteți rugați să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare
 • după ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol
 • după începerea spectacolului accesul este interzis, iar locurile își pierd valabilitatea
 • accesul copiilor sub 7 ani nu este permis, copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg
 • contravaloarea biletelor achiziționate nu se returnează indiferent de motiv și nu se fac excepții
 • cine achiziționează bilete de pe alte site-uri decât cele autorizate de organizatori își asumă toate riscurile și nu vor avea acces în sala de spectacol
 • accesul în spațiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces în sala de spectacol.

Sisi Chamber Orchestra va încânta cu un repertoriu select, incluzând celebrele valsuri ale lui Johann Strauss, dar și alte piese de referință ale muzicii clasice vieneze. Talentul și rafinamentul muzicienilor acestei orchestre vor transforma concertul într-o experiență de neuitat, perfectă pentru a sărbători Crăciunul într-o atmosferă de poveste.

Amfitrionul evenimentului va fi carismaticul Aurelian Temișan, care va aduce un plus de farmec și eleganță serii. De asemenea, vor onora cu prezența invitați surpriză, care vor adăuga un strop de magie acestei sărbători muzicale.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iunie 2024. Ref #159776

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.