Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Cosmin Seleși Orchestra

Poster eveniment Cosmin Seleși Orchestra

UPDATE: Concert a fost anulat!

Pe 29 mai, la Hard Rock Cafe, ești invitat să te bucuri de unul dintre cele mai noi concepte de divertisment de pe piața românească: Cosmin Seleși Orchestra.

Bilete concert Cosmin Seleși Orchestra la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 84 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 54 lei
  • Fără loc (în picioare) - 54 lei - sold out

Cosmin Seleși Orchestra este un proiect de entertainment ce combină muzica anilor care au format amintirile multor generații cu interactivitatea unei petreceri private sau corporate de succes. Cele mai frumoase melodii românești ale tuturor timpurilor devin un pretext pentru o incursiune amuzantă și emoționantă prin tinerețile tuturor categoriilor de public. Noua formulă de spectacol îl pune pe Cosmin Seleși într-o dublă ipostază care i se potrivește perfect: cea de cântăreț de cover-uri și cea naturala, de actor și excelent entertainer. Show-urile Cosmin Seleși Orchestra se pot personaliza fiecărei petreceri private sau corporate în așa fel încât experiența unei seri petrecute în compania lui Cosmin și a colegilor din Orchestră să fie una cu adevărat unică.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 mai 2020. Ref #130626

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.