Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Corul Madrigal

Poster eveniment Corul Madrigal

Pe 15 august 2021, Corul Național de Cameră "Madrigal – Marin Constantin", dirijat de Anna Ungureanu invită publicul la Concertul Extraordinar "Ave Maria". Evenimentul îi are ca invitați speciali pe copiii din Ansamblul de percuție Young Beats – Cantus Mundi, fondat și coordonat de Zoli Toth și se va desfășura în aer liber la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu" din București.

Bilete concert Corul Madrigal

  • Categoria 1 - 70 lei
  • Categoria 2 - 50 lei
  • Categoria 3 - 30 lei

Reguli de acces:

  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului.
  • Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de prevenție COVID-19 aflate în vigoare la data susținerii concertului.

Corul Madrigal revine pe scena bucureșteană cu unul dintre cele mai ovaționate spectacole live ale sale, dedicat îndrăgitei sărbători religioase Adormirea Maicii Domnului. Programul concertului "Ave Maria" va oferi spectatorilor, pe lângă cunoscutele partituri de inspirație sacră ce surprind imaginea Fecioarei Maria în creația autohtonă și internațională, și lucrări în primă audiție pentru scena muzicală românească.

Programul va cuprinde lucrări din creația autohtonă și internațională, de facturi și stiluri diferite și prezintă publicului sonorități de inspirație sacră, de la compoziții din filonul bizantin ortodox, până la motete ale Renașterii sau partituri complexe din istoria muzicii universale, dedicate imaginii luminoase a Fecioarei Maria.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 august 2021. Ref #141347

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.