Urmărește-ne în Social Media

pop

Cornel Ilie - ONLINE

Poster eveniment Cornel Ilie - ONLINE

Pe 23 mai, te poți bucura de un concert Cornel Ilie, LIVE, și îl poți asculta și vedea chiar la tine acasă, pe platforma Vodafone Împreună Mai Puternici.

Bilete concert online Cornel Ilie

  • Împreună #10 - 10 lei
  • Împreună #25 - 25 lei
  • Împreună #50 - 50 lei
  • Împreună #100 - 100 lei

IMPORTANT! Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine.

Muzician, compozitor și producător, Cornel Ilie este unul dintre cei mai apreciați și longevivi artiști din România, cu o carieră de 25 de ani. Ca membru fondator și solist al formației VUNK, Cornel oferă scenei muzicale românești nu doar hituri, ci și primul documentar despre o trupă românească, precum și o carte autobiografică despre istoria VUNK. În afara trupei, Cornel Ilie explorează universal muzica, compunând muzică de film și jucând în musicalul Mamma Mia.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 mai 2020. Ref #133208

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.