Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Control Day Out 2

Poster eveniment Control Day Out 2
 • Data
  vineri, 1 iunie 2012
 • Ora de începere
  n/a
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  bilete de la 50 lei

Control Day Out 2Cea de-a doua ediţie Control Day Out va avea loc pe 1 iunie la Arenele Romane din Bucureşti. Anul acesta în lumina reflectoarelor vor sta trupele Wild Beasts, Woodkid, The Shoes şi O.Children, care vor încinge Arenele timp de 5 ore într-un maraton muzical de sound-uri de la indie art-rock la electro-pop.

Wild Beasts s-a născut în 2006 şi are la activ până acum 3 albume de studio şi o nominalizare Mercury prize pentru cel de-al doilea, Two Dancers (2009). Cel mai recent disc al lor, Smother (2011) este cel care le-a adus succesul internaţional.

Woodkid, adică francezul Yoann Lemoine, regizorul videoclipurilor Teenage Dream (Katy Perry), Back to December (Taylor Swift), Dreaming of Another World (Mystery Jets), a debutat în 2011 în muzică cu EP-ul Iron, devenit hit instant. Videoclipul piesei a fost una din cele mai reuşite producţii ale anului, strângând peste 12 milioane de vizionari pe YouTube, în timp ce melodia s-a clasat pe primele poziţii ale clasamentelor muzicale. Recent, francezul a cântat alături de Lana Del Rey şi i-a realizat videoclipul piesei Born to Die. Pentru 2012, Woodkid are în plan noi hit-uri şi lansarea albumului de debut, The Golden Age.

Duo-ul synthpop The Shoes a atras atenţia lumii întregi prin intermediul unui videoclip, la piesa Time To Dance, pentru care au apelat la charismaticul actor Jake Gyllenhaal. Albumul de debut, Crack My Bones (2011), a făcut furori pe scena underground cu ritmurile ce amintesc de house-ul post-daft punk şi electro pop-ul molipsitor, tipic franţuzesc.

Lansaţi în 2009, londonezii O.Children şi-au propus să dovedească lumii întregi că goth-rock-ul n-a murit. Primul lor album are influenţe din Joy Division, Bauhaus şi Bad Seeds, însă noir-ul este perfect adaptat în contextul actual al muzicii pop, criticii comparându-i cu începuturile The Horrors. La sfârşitul lunii mai, trupa va lansa cel de-al doilea album, Apnea, la casa de discuri Deadly People.

Biletele pentru Control Day Out 2

Biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro sau din reţeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturești, precum şi din Control Club (Academiei, 19) şi Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17) la următoarele prețuri:

- 50 lei - până pe 21 aprilie
- 75 lei - din 22 aprilie
- 95 lei - în săptămâna evenimentului

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 mai 2012. Ref #32970

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.