Urmărește-ne în Social Media

pop, rap, world music

Connect-R - Ziua lui Ștefan 2025

Poster eveniment Connect-R - Ziua lui Ștefan 2025

Cea de-a șasea ediție a evenimentului "Ziua lui Ștefan" va avea loc pe data de 9 iunie 2025, Connect-R pregătind un show de neuitat împreună cu prietenii din muzică și cu fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială.

Bilete concert Connect-R - Ziua lui Ștefan 2025

  • Golden VIP - 210 lei (+taxe)
  • VIP - 160 lei (+taxe)
  • Categoria 1 - 120 lei (+taxe)
  • Categoria 2 - 100 lei (+taxe)
  • Categoria 3 - 80 lei (+taxe)
  • Categoria 4 - 65 lei (+taxe)

Connect-R a cucerit inimile ascultătorilor încă de la primele piese lansate și continuă să o facă și astăzi, oferind hit după hit. Artistul își va sărbători aniversarea a 43 de ani, așa cum ne-a obișnuit, cu un super concert.

Vor răsuna hituri precum: "Vara Nu Dorm", "Lasă-mă să te...", "Băieți Deștepți", "Dă-te-n Dragostea Mea", "Tren De Noapte", "Burning Love", "Rita", "Iasomnie" sau "Acasă". Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica românească și vor crea un spectacol memorabil.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 iunie 2024. Ref #159808

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.