Urmărește-ne în Social Media

pop, rap

Connect-R - Ziua lui Ștefan

 • Data
  vineri, 9 iunie 2023
 • Ora de începere
  20:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  18:30:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment Connect-R - Ziua lui Ștefan

Ce-a de-a patra ediție a conceptului "Ziua lui Ștefan" va avea loc pe data de 9 iunie 2023, la Arenele Romane din București. Connect-R pregătește un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială.

Bilete concert Ziua lui Ștefan la Arenele Romane

 • VIP (sectoarele K și E) - 317,85 lei / 330 lei la intrare
 • Golden Circle (în picioare, în fața scenei) - 190,71 lei / 200 lei la intrare
 • Acces General - 100,65 lei / 120 lei la intrare

Reguli de acces

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:30, iar concertul incepe la ora 20:00. Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi controlati in bagaje de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, obiecte periculoase;
- arme, bate, cutite, spray-uri, lanturi lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascutite, artificii
- substante interzise cf. legii 143 / 2000
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;
- umbrele;
- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Minorii pana la 6 ani impliniti, au acces gratuit pe toata durata evenimentului, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de un parinte/ titularul autoritaii parintesti, care detine un bilet valid.

PLATA PENTRU SERVICII SI PRODUSE

Modalitatile de plata pentru achizitionarea de servicii si produse pe toata durata concertului, sunt strict cele puse la dispozitie de catre organizatori si parteneri acestora. Ca regulã, plata servicilor si produselor in incinta evenimentului se va face cu CARD DEDICAT, obtinut de la punctele de TOP UP.

Incarcarea CARDULUI poate fi realizatã la fata locului, prin plata cash sau cu cardul bancar la oricare dintre punctele de incarcare. Participantul poate face top-up, la fata locului, doar cu o sumã multiplã de 10 LEI. Taxa de activare a cardului este de 5 lei/card.

In Locatie, se pun la dispozitie participantilor locuri special amenajate si semnalizate pentru incarcarea CARDURILOR.

Incarcarea acestora dã dreptul posesorilor de a achizitiona produse si servicii disponibile in cadrul evenimentului.

Sumele neutilizate de pe CARD pot fi preschimbate in bani dupa incarcara acestuia, in timpul sau la sfarsitul concertului.

Sumele ramase nepredate la sfârsitul concertului vor deveni proprietatea Organizatorului.

In timpul evenimentului, produsele si serviciile de tip bar si food court sunt disponibile in locuri special amenajate, putand fi achizitionate doar cu CARDUL de eveniment. Toti comerciantii vor avea obligatia sa incaseze contravaloarea bunurilor vandute exclusiv cu CARDUL DE EVENIMENT.

Categorii de bilete si bratari

 • Accesul in locatie va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
 • Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, sunt nevoiti sa achizitioneze un alt bilet.
 • Accesul in zonele din cadrul evenimentului se face pe baza bratarilor, in functie de tipul de bilet achizitionat.
 • Persoanele care au achizitionat bilete in zona de Acces General, vor intra doar pe baza de bilet.
 • Persoanele care au achizitinat bilete in zona de Golden Circle si VIP, vor primi bratari pentru identificarea facila a zonelor in care acestia au acces.

Connect-R a câștigat inimile ascultătorilor încă de la primele piese lansate și până în ziua de azi, lansând hit după hit. Artistul își va petrece aniversarea a 41 de ani cu un show memorabil.

La evenimentul de la Arenele Romane vor răsuna hit-uri precum "Vara Nu Dorm", "Dă-te-n Dragostea Mea", "Tren De Noapte", "Burning Love", dar și piese mai recente precum "Rita", "Iasomnie" sau "Acasă". Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica românească și vor crea un spectacol unic și senzațional.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 iunie 2023. Ref #151892

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.